Werkervaring

In 1998 ben ik na het HEAO-Accountancy aan de slag gegaan bij Ernst & Young in Haarlem. Bij Ernst & Young heb ik tevens een masterstudie accountancy gevolgd. Bij EY heb ik binnen een heel divers klantenpakket veel ervaring op gedaan. Het klantenpakket varieerde van grote beursgenoteerde ondernemingen tot een kleine (hulpverlenende) stichting.

Na mijn accountancy tijd ben ik bij Chubb Fire & Security werkzaam geweest als Controller. Mijn werkzaamheden varieerden gedurende de jaren. Ik heb veel ervaring opgedaan met het rapporteren van de winst en verliescijfers (‘Actualreporting’) van de verschillende vestigingen, tot een geconsolideerde rapportage naar de moedermaatschappij.

Naast de ‘Reporting’, ben ik een aantal jaar als Business Controller bij verschillende vestigingen van Chubb Fire & Security betrokken geweest. Hierbij was ik de financiële sparringpartner van het locale managementteam.

Tevens heb ik ervaring met het implementeren en trainen van medewerkers aangaande nieuwe ERP pakketten. Daarbij behoorde het maken van inventarisatie, het testen van de software en het geven van on-site trainingen aan eindgebruikers.

Tot slot heb ik een belangrijke rol vervuld met betrekking tot de HR Reporting van Chubb Fire & Security. Ik was hierbij vertrouwenspersoon voor het doorrekenen van sociale plannen en het rapporteren van de voortgang van de verschillende reorganisatiefasen.

Na ruim 14 jaar was het tijd voor een nieuwe stap. Hierbij ben ik bij Glasnost International aan de slag gegaan als Finance Manager. Binnen Glasnost heb ik veel ervaring opgedaan met de gehele financiële gang van zaken binnen een MKB bedrijf. Deze ervaring maakt mij tot een Allround Financial.

Tijdens mijn opdrachten voer ik zowel Controller, FP&A als audit gerelateerde werkzaamheden uit. Ik heb ervaring met leidinggeven en het coachen van yong professionals. Ik ben kortom breed inzetbaar als Finance Professional.