Interim

Voor tijdelijke opdrachten ben ik als zzp’er inzetbaar. Vanuit mijn achtergrond bij Ernst&Young heb ik ervaring bij veel verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Ik vind het leuk om samen met mensen te werken.

Mijn expertise ligt op het gebied van de maandelijks afsluiting en de daarbij behorende rapportages. Tevens heb ik veel kennis van de budgetcyclus en het forecastproces. Daarnaast heb ik ervaring met het opzetten van een managementrapportagecyclus, cash flow rapportages en financiële analyses. Ook heb ik ervaring met het aansturen van kleine teams, zoals een financiële administratie of een kleine reporting afdeling. Tot slot ben ik ook inzetbaar om tijdelijk als wat ‘extra’ handjes te fungeren. Denk hierbij aan een Controller of Reporting Analist bij een grote organisatie.

De opdrachten die ik uitvoer zijn heel divers, van het aansturen van een team van young professionals, tot het afwikkelen van faillissementen als business controller. Desgewenst zijn er referenties beschikbaar van opdrachtgevers.